Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Speedex Courier και την Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και παρακάτω περιλαμβάνονται οι τρόποι και οι χρεώσεις.

ΕΛΛΑΔΑ
Για αγορές άνω των 50,00 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών, αναλόγως του προορισμού.
Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ το κόστος της αποστολής είναι 4,90 ευρώ ανεξαρτήτως πλήθους και βάρους προϊόντων.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

* Τα παραπάνω κόστη και οι ημέρες παράδοσης των παραγγελιών αναφέρονται για αγορές και αποστολές στην Ελλάδα.


ΚΥΠΡΟΣ
Για την αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο είναι απαραίτητη η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας συν το κόστος των μεταφορικών σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή πληρωμή του ποσού αυτού με πιστωτική κάρτα. Έπειτα η αποστολή των προϊόντων γίνεται ελεύθερα.
Το κόστος των μεταφορικών είναι 9,90 ευρώ και η παράδοση γίνεται εντός 7-10 ημερών με την standard αποστολή.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την express αποστολή η χρέωση είναι 18,90 € και ο χρόνος παράδοσης 2-3 ημέρες αλλά γίνεται κατόπιν συνεννόησις με την εταιρεία.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

* Σε περίπτωση αλλαγής/επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.
** Τα παραπάνω κόστη και οι ημέρες παράδοσης των παραγγελιών αναφέρονται για αγορές και αποστολές στην Κύπρο.


Επιστροφές

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος ο πελάτης μπορεί να ειδοποιήσει την εταιρεία είτε τηλεφωνικώς (2315 512 202) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@aralie.gr) αναφέροντας το ελάττωμα του προϊόντος.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει ή να αλλάξει το/α προϊόν/τα που παρέλαβε αφού πρώτα ενημερώσει είτε τηλεφωνικώς (2315 512 202) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@aralie.gr. Επιστροφές μπορούν να γίνουν μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία εφόσον πρώτα έχει προηγηθεί συνεννόηση με το aralie.gr. Ο πελάτης για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μεταφορική courier που συνεργάζεται η εταιρεία, σε αντίθετη περίπτωση το κόστος αυτό επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει ο πελάτης βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρελάβε, με την ίδια συσκευασία που του παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί στο προϊόν, μετά την υπογραφή για την σωστή και ασφαλή παραλαβή της παραγγελίας του από τον ταχυμεταφορέα. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του πελάτη.

Κατόπιν της συνεννόησης με την εταιρεία ο πελάτης διατηρεί είτε το δικαίωμα για αλλαγή του προϊόντος με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του, είτε επιστροφή χρημάτων (πλεον εξοδων των μεταφορικών για την επιστροφη τους). Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία είτε τηλεφωνικώς (2315 512 202) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@aralie.gr) και ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε την επιστροφή χρημάτων, με τον τρόπο με τον οποίο είχε πληρώσει την παραγγελία - πιστωτική, αντικαταβολή κοκ - (πλέον των εξόδων courier) ή την αντικατάσταση του προϊόντος (πλέον και πάλι των εξόδων courier).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση βρισκόμαστε στην διάθεση σας στο info@aralie.gr ή στο 2315 512 202