Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Speedex Courier και την Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και παρακάτω περιλαμβάνονται οι τρόποι και οι χρεώσεις.

ΕΛΛΑΔΑ
Για αγορές άνω των 50,00 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών, αναλόγως του προορισμού.
Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ το κόστος της αποστολής είναι 4,90 ευρώ ανεξαρτήτως πλήθους και βάρους προϊόντων.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

* Τα παραπάνω κόστη και οι ημέρες παράδοσης των παραγγελιών αναφέρονται για αγορές και αποστολές στην Ελλάδα.


ΚΥΠΡΟΣ
Για την αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο είναι απαραίτητη η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας συν το κόστος των μεταφορικών σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή πληρωμή του ποσού αυτού με πιστωτική κάρτα. Έπειτα η αποστολή των προϊόντων γίνεται ελεύθερα.
Το κόστος των μεταφορικών είναι 9,90 ευρώ και η παράδοση γίνεται εντός 7-10 ημερών με την standard αποστολή.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την express αποστολή η χρέωση είναι 18,90 € και ο χρόνος παράδοσης 2-3 ημέρες αλλά γίνεται κατόπιν συνεννόησις με την εταιρεία.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

* Τα παραπάνω κόστη και οι ημέρες παράδοσης των παραγγελιών αναφέρονται για αγορές και αποστολές στην Κύπρο.


Επιστροφές

Το aralie βρίσκεται συνέχεια δίπλα σας, τόσο κατά την αγορά σας αλλά και στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε. Σε περίπτωση επιστροφής σας παρέχουμε:

  • 14 ημέρες δυνατότητας επιστροφής
  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, τα έξοδα αποστολής για την 1η επιστροφή/αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Σε περίπτωση αλλαγής/επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη

Επιστροφές μπορούν να γίνουν μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος σας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία αν και εφόσον τηρηθούν τα παρακάτω.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί στο προϊόν μετά την υπογραφή σας για την σωστή και ασφαλή παραλαβή του από τον ταχυμεταφορέα. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του πελάτη.

Έχετε δύο επιλογές που είναι οι εξής:

  • Αλλαγή του προϊόντος με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας ή
  • Επιστροφή των χρημάτων σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.


Σε προϊόντα με έκπτωση, γίνονται αλλαγές μόνο στο νούμερο.
Σε προϊόντα με έκπτωση άνω των 40% ή special offer, αλλαγές ΔΕΝ γίνονται.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση βρισκόμαστε στην διάθεση σας στο info@aralie.gr ή στο 2315 512 202.